Qixium AVG is het complete Privacy administratiepakket. Qixium AVG helpt om alle AVG verplichtingen efficiënt na te kunnen komen, te certificeren voor ISO27001 en te besparen door proces optimalisatie.

Alle relevante informatie kan eenvoudig en gestructureerd geïnventariseerd, vastgelegd en onderhouden worden. De aanpak met Qixium AVG zorgt voor betrokkenheid, samenwerking en inzicht voor alle stakeholders!

Betrokkenheid

Bij elk (breed) project is draagvlak in de organisatie cruciaal voor het gezamenlijk behalen van doelstellingen. Management is nodig om doelen op de agenda te zetten en alle medewerkers zijn nodig om de juiste invulling te geven. Ook bij een Qixium AVG project is dit een belangrijk aandachtspunt. Door onze ervaring en kennis kunnen we hier in meedenken en ondersteunen omdat we weten welke uitdagingen hierin een rol kunnen spelen.

Samenwerking

Het vergaren van informatie m.b.t. de AVG is afdeling overschrijdend en is nodig om dit gezamenlijk als organisatie te inventariseren om dit goed inzichtelijk te krijgen.
Een goede borging, daar zorgen wij voor met Qixium AVG, de uitdaging voor de organisatie is om samen te werken en elkaar taken te geven en te zorgen dat de ontbrekende zaken worden ingevuld. Heb je de informatie al verzameld? denk aan informatie als afdeling, contactpersonen etc, dan kan deze technisch (API) gevoed worden aan Qixium AVG!

Inzicht

Inzicht is nodig om te bepalen waar je staat en wat er nog moet gebeuren, wie moet hiervoor worden benaderd en/of dit uitzoeken? Het is belangrijk om vanuit meerdere kanten te kunnen zien waar je staat, denk hierbij aan een overzicht per afdeling of per specifiek AVG onderdeel, bijvoorbeeld per verwerkings activiteit. De kwaliteit van het inzicht zit hem in de aangeleverde (= samenwerking) data en de betrokkenheid van degene die de data aanlevert.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we allemaal voor jou en je organisatie kunnen betekenen? Spreek ons dan gerust even aan, we staan je graag te woord! We zijn direct te bereiken via de Chat (linksonderin) en per mail via ons contactformulier, deze vind je rechtsboven in het scherm (contact), of klik hier!